(Her-)stellen in contact

Hoe verder hij ging, des te langer werd zijn terugweg”. CCS Crone ‘Tijd voor de liefde’: staat dat in jouw agenda? Wij maken overal afspraken over. Onze agenda staat er veelal vol mee. Alleen als het over de liefde gaat, over jou en mij, dan wordt het ineens anders. Dan doen wij dat liever tussendoor, straks of morgen. Contact met je partner schiet erbij in. Hoe langer de periode van niet meer echt contact maken, hoe lastiger het is om wéér elkaar echt aan te kijken. Om die terugweg te vergemakkelijken en de brug weer naar jouw partner te slaan, organiseer ik samen met Bram Boer de workshop (Her) stellen in contact voor (echt-)paren. Tijdens de workshop bieden oefeningen de kans om het partnercontact te onderhouden en/of te herstellen. Een bonte keur aan werkvormen nodigen jullie uit om contact te maken met jezelf, en van daaruit met je partner. De werkvormen komen uit het lichaamswerk; bio-energetica en tantra; massage en actief mediteren. Tussendoor is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Stap voor stap bloeit er door deze manier van ‘oefenen’ intimiteit op in het contact en krijgt de ontroering voor de relatie weer kans.

PRAKTISCH

Details: Trainers zijn Walter Goeting en Bram Boer, beiden ervaren lichaamsgerichte (relatie)therapeut Datum: Zondag 19 november 2023 van 10 - circa 16 uur Kosten/investering zijn € 200,-- per stel (incl koffie/thee/excl. Lunch en het kaartspel (Her-)stellen in contact) € 180,-- als jullie aanmelding binnen is vóór 19 septembert 2023. Locatie: Het Vijfde Huis te Gouda Jac. P. Thijsselaan 45 2803 RT Gouda Alle deelnemende stellen krijgen het kaartspel (Her-)stellen in contact om thuis ‘tijd voor de liefde’ te blijven maken.

Walter Goeting

lichaamsgeorienteerde

(psycho-)therapie,

relatiebegeleiding,

syteem- en

familieopstellingen

lichaamsgeörienteerde psychotherapie - relatiebegeleiding - systeem- en familieopstellingen Walter Goeting
Kaartspel Kaartspel Aanmelden Aanmelden
lichaamsgeörienteerde psychotherapie  relatiebegeleiding - systeem- en familieopstellingen Walter Goeting

(Her-)stellen in contact

Hoe verder hij ging, des te langer werd zijn terugweg”. CCS Crone ‘Tijd voor de liefde’: staat dat in jouw agenda? Wij maken overal afspraken over. Onze agenda staat er veelal vol mee. Alleen als het over de liefde gaat, over jou en mij, dan wordt het ineens anders. Dan doen wij dat liever tussendoor, straks of morgen. Contact met je partner schiet erbij in. Hoe langer de periode van niet meer echt contact maken, hoe lastiger het is om wéér elkaar echt aan te kijken. Om die terugweg te vergemakkelijken en de brug weer naar jouw partner te slaan, organiseer ik samen met Bram Boer de workshop (Her) stellen in contact voor (echt- )paren. Tijdens de workshop bieden oefeningen de kans om het partnercontact te onderhouden en/of te herstellen. Een bonte keur aan werkvormen nodigen jullie uit om contact te maken met jezelf, en van daaruit met je partner. De werkvormen komen uit het lichaamswerk; bio-energetica en tantra; massage en actief mediteren. Tussendoor is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Stap voor stap bloeit er door deze manier van ‘oefenen’ intimiteit op in het contact en krijgt de ontroering voor de relatie weer kans.

PRAKTISCH

Details: Trainers zijn Walter Goeting en Bram Boer, beiden ervaren lichaamsgerichte (relatie)therapeut Datum: Zondag 19 november 2023 van 10 - circa 16 uur Kosten/investering zijn € 200,-- per stel (incl koffie/thee/excl. Lunch en het kaartspel (Her- )stellen in contact) € 180,-- als jullie aanmelding binnen is vóór 19 septembert 2023. Locatie: Het Vijfde Huis te Gouda Jac. P. Thijsselaan 45 2803 RT Gouda Alle deelnemende stellen krijgen het kaartspel (Her-)stellen in contact om thuis ‘tijd voor de liefde’ te blijven maken.
Kaartspel Kaartspel Aanmelden Aanmelden