Het kan zijn dat … Ik heb wel eens het gevoel dat ik mijzelf kwijt bent in mijn relatie en wat dan? Ik begrijp soms echt helemaal niets van mijn vrouw, ben ik daar enig in? Ik heb gekozen voor mijn vrouw, maar ergens hoop ik op een vrouw die beter, aantrekkelijker is en minder zeurt, is deze gedachte wel normaal? Diep van binnen ben ik bang mijn partner kwijt te raken en voel ik angst alleen over te blijven, kan ik het wel alleen?

‘Natuurlijk man’

bijeenkomsten voor mannen

Man zijn, wat is dat eigenlijk?  In de loop van de tijd is het leven voor mannen een stuk complexer en verwarrender geworden. Als gevolg van het verschuiven van heldere vaste rollen lijkt er veel meer mogelijk te zijn, maar een aantal zaken is nog hetzelfde. Nog immer is het zo dat het tonen van gevoelens als afhankelijkheid, angst, tederheid, verdriet en onzekerheid als niet mannelijk worden gezien, maar eerder als zwak. Wij leren tijdens onze opvoeding van jongetje naar man om met elkaar de concurrentie aan te gaan en afstand te nemen van alles wat wijst op kwetsbaarheid en zwakte. Contact kunnen maken met deze zachtheid, kwetsbaarheid is essentieel om niet te verstarren in het leven. Dat is verre van soft, want juist in de zachtheid/kwetsbaarheid zit ook de kracht/stevig- heid van de man. Het verbinden van de binnenwereld met de buitenwereld  daar gaan deze bijeenkomsten over.

Werkwijze 

Tijdens deze bijeenkomsten gaan wij met elkaar op zoek naar het antwoord op de vraag: “wat betekent het voor jou om man te zijn? En ga je op een dieper niveau je eigen mannelijkheid ervaren. Door je daarmee te verbinden kun je andere mannen als broeder of vriend gaan zien in plaats van concurrent. Je leert jouw gevoelens en jouw kracht serieus te nemen en ook te laten zien. Je gaat ontdekken hoe eenvoudig en fijn het is met mannen te zijn. Deze bijeenkomsten zijn een avontuur en een uitdaging voor mannen die zich vanuit hun kracht en kwetsbaarheid willen openen en elkaar eerlijk willen ontmoeten. Aan de basis ligt de zoektocht naar binnen, naar de bron van jouw mannelijke energie en jouw unieke man-zijn. De achtergronden en werkvormen die wij gebruiken komen uit de leer van de karakterstructuren, Lichaamgerichte therapie, Systemisch Werk, Mannen Werk, Psychodrama, Tantra, Bio-Energetica en Sexual Grounding Therapie. 

Je hoeft het niet alleen te doen 

Herken jij één of meerdere van bovenstaande thema’s, dan zijn deze bijeenkomsten een aanrader voor jou. Met ondersteuning en ruggensteun van andere mannen ga je op ontdekkinstocht naar wat voor jou belangrijk is. Natuurlijk man bijeenkomsten hebben tot doel om jouw belemmeringen om te zetten naar kracht, doelgerichtheid en liefde. De bijeenkomsten wordt gekenmerkt door humor, diepgang en plezier “WAT BETREFT HET DELEN VAN EMOTIES MOETEN MANNEN EEN ENORME INHAALSLAG MAKEN” Bram Bakker, Psychiater
Ik heb heel vaak het idee dat ik het nooit goed kan doen, liever laat ik keuzes aan anderen over en wacht af, kan dit überhaupt anders? Ik heb oppervlakkige vriendschappen en de meeste zijn vrouwen, Ik los liever alles alleen op, om ondersteuning/hulp te vragen dat doe ik niet snel. Is dat zwak om hulp vragen? Ik heb moeite om over gevoelens te praten, laat staan deze te uiten? Is dit te leren?
Vragen Wanneer besluit ik aan deze bijeenkomsten deel te nemen?

PRAKTISCH

Indien jij interesse hebt om deel te nemen aan deze bijeenkomsten dan kun je contact opnemen met Walter. Bijeenkomsten 2019:  Voor 2019 denken wij na over een vervolg. Aankondigingen publiceren wij op deze pagina en in onze nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrieven ontvangen, mail ons!! info@waltergoeting.nl Vragen: Walter: info@waltergoeting.nl 06-30275838

Over mij

Walter Goeting Mieke Goeting Contact Nieuwsbrief

Walter Goeting

lichaamsgeorienteerde

(psycho-)therapie,

relatiebegeleiding,

syteem- en 

familieopstellingen

lichaamsgeörienteerde psychotherapie - relatiebegeleiding - systeem- en familieopstellingen Walter Goeting
lichaamsgeörienteerde psychotherapie  relatiebegeleiding - systeem- en familieopstellingen Walter Goeting

‘Natuurlijk man’

bijeenkomsten voor

mannen

Man zijn, wat is dat eigenlijk?  In de loop van de tijd is het leven voor mannen een stuk complexer en verwarrender geworden. Als gevolg van het verschuiven van heldere vaste rollen lijkt er veel meer mogelijk te zijn, maar een aantal zaken is nog hetzelfde. Nog immer is het zo dat het tonen van gevoelens als afhankelijkheid, angst, tederheid, verdriet en onzekerheid als niet mannelijk worden gezien, maar eerder als zwak. Wij leren tijdens onze opvoeding van jongetje naar man om met elkaar de concurrentie aan te gaan en afstand te nemen van alles wat wijst op kwetsbaarheid en zwakte. Contact kunnen maken met deze zachtheid, kwetsbaarheid is essentieel om niet te verstarren in het leven. Dat is verre van soft, want juist in de zachtheid/kwetsbaarheid zit ook de kracht/stevig-heid van de man. Het verbinden van de binnenwereld met de buitenwereld  daar gaan deze bijeenkomsten over.

PRAKTISCH

Indien jij interesse hebt om deel te nemen aan deze bijeenkomsten dan kun je contact opnemen met Walter. Bijeenkomsten 2019:  Voor 2019 denken wij na over een vervolg. Aankondigingen publiceren wij op deze pagina en in onze nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrieven ontvangen, mail ons!! info@waltergoeting.nl Vragen: Walter: info@waltergoeting.nl 06-30275838
Home   |   Individuele Therapie  |   Relatietherapie  |  Familieopstelling  |  Workshops  |  Mieke  |  Walter Zakelijk